Update 25/10/2020

Beste aspirant, voortrekster, (oud-)leidster, RS,
Beste aspirant, voortrekker, (oud-)leider, RS,

Op dit moment verbiedt de regelgeving ons om te kamperen (en te overnachten).

De bedevaart Avioth2020@Orval zoals we deze voorzien hadden gaat daarom niet door.

Desalniettemin: "Een scout die niet alles heeft gegeven, heeft niets gegeven"!

De toepasselijke regelgeving maakt het mogelijk om buiten dagactiviteiten te organiseren in bubbels van 50 personen zonder contact tussen de bubbels onderling. Daarbij moet rekening gehouden worden met de avondklok in Brussel, Wallonië (22 – 6 uur) en Vlaanderen (24 – 5 uur).

De nationale ploegen van de voortrekkers en voortreksters nodigen jullie dan ook graag uit op de aangepaste versie van de bedevaart Avioth@Orval tijdens het Allerheiligenweekend. Deze versie laat toe dat iedereen, volgens zijn eigen mogelijkheden én steeds op veilige wijze, kan deelnemen.

Dit is concreet wat je zal kunnen beleven:

A. Beleef een route/vuuractiviteit in ploeg volgens jullie eigen programma
B. Beleef een aanbiddingswake zaterdagavond in Halle # LIVE STREAMING
C. Beleef een route/vuuractiviteit zondag in Florenville
D. Beleef Avioth thuis dankzij gedeelde activiteiten via de website

Het is uiteraard mogelijk om meerdere opties te kiezen naargelang jullie enthousiasme. ☺

ALLE BELANGRIJKE INFORMATIE VIND JE TERUG IN HET PDF DOCUMENT (inschrijvingen, aantal plaatsen, uurroosters,...)

Jaarlijkse Allerheiligen bedevaart van de voortrekkers van de Europascouts  naar Orval.

31.10.20 - 1.11.20

Meer info om in te schrijven door op het PDF document te klikken !

Wil je in het koor zingen, of wil je de vreugde en schoonheid van de muziek ontdekken van deze bedevaart, schrijf je dan in via de link in het pdf document naargelang je zaterdag of zondag mee wil zingen/musiceren !

Foto's van vorig jaar :