Update 29/10/2020

#Avioth@Home

Ondanks alle inspanningen zal Avioth 2020 niet plaatsvinden in Avioth, Orval, Halle of Florenville, maar in het hart van ieder van ons die gemotiveerd was om grenzen te overschrijden en bergen te verplaatsen om een route- en vuurweekend te beleven. Dit weekend zal plaatsvinden in de huizen van de scoutsfamilies die ondanks alle quarantainemaatregelen een buitengewoon Allerheiligenweekend willen beleven. Daarom stellen we jullie een route- en vuurweekend thuis voor.

Alle organiserende ploegen voor Avioth 2020 hebben alles gegeven wat ze konden. Ze verenigen zich met ons in Avioth@Home.

• Ga je huis uit voor een wandeling van 1-3 uur en beleef een moment in de natuur. Ga het bos in! "Heb je er ooit aan gedacht dat je, om echt op weg te gaan, eerst jouw huis en jezelf moet verlaten, je comfort moet opgeven..."

• Beleef een sterk route-uur of lichtmoment. Wij bezorgen jullie een voorstel van tekst via de website.

• Verleen een dienst in de mate van het mogelijke. Denk aan hen die eenzaam zijn!

• Luister naar de conferenties via de website: deze van Eric De Beukelaer over het thema van de pelgrimstocht maar ook deze van abbé François over Heiligheid.

• Beleef de aanbiddingswake van Avioth tezamen met de Franse voortrekkers en voortreksters georganiseerd door de gemeenschap “Notre Dame des Neiges” zaterdag 31/10 van 21 tot 22 uur LIVE.

Alle linken zullen op de website worden geplaatst:

En Français :

Route uur 31/10